preloader

ROUND 45 SD 55 BC TOUCH

ROUND 45 SD 55 BC TOUCH

Round 45 SD 55 TOUCH je perač-sušač koji je posebno osmišljen za svakodnevnu upotrebu. Inovativan i funkcionalan dizajn jamči pravu ergonomiju i udobnost u svakodnevnim aktivnostima. Napredne značajke i tehnička oprema čine ROUND 45 SD važnom referencom u svom sektoru, omogućujući stroju da bude idealno rješenje za učinkovite rezultate čišćenja na svakoj vrsti poda i u svakom okruženju. SD verzija predstavlja se s inovacijama najviše klase.
• Simply Driven: sustav rješenja koji može kombinirati najbolje performanse pranja i sušenja s izuzetnom pokretljivošću i jednostavnošću upotrebe: rezultat je savršenog spoja praktičnosti i isplativosti koji jamči najbolje operativne performanse.
• TOUCH SYSTEM: patentirani sustav dodira koji omogućava operateru da ima maksimalnu fleksibilnost i kontrolu prilikom korištenja stroja. Jednostavnost, neposrednost i pouzdanost: pomicanje ROUND 45 prstom nikada nije bilo tako praktično i intuitivno!
ROUND 45 SD 55 TOUCH dostupan je u tri verzije: osnovnoj i dvije punjene paketima koji uključuju baterije i punjač baterija (do 2 sata i 45 minuta trajanja za BC PLUS verziju).