preloader

Industrija

Industrija

Gumis je tvrtka koja je prepoznata kao kvalitetan partner na industrijskom tržištu. S dugogodišnjim iskustvom i ulaganjem u tehnologiju i strojeve stekli smo dobru reputaciju. Nudimo razne usluge CNC obrade i klasične obrade, kao i proizvodnju gumenih dijelova. Često smo zadnja slamka spasa za klijente koji ne mogu riješiti određeni problem dok nas ne kontaktiraju. Profesionalni tim inženjera nudi mnoštvo rješenja za probleme ili poboljšanja postojećih sustava.
Našim klijentima možemo ponuditi servis i remont građevinskih strojeva, pa čak i onih za koje se više ne proizvode rezervni dijelovi. Jedna od naših specijalnosti je i nuđenje inženjerskih rješenja za postojeće probleme u proizvodnim pogonima.

Svaka ideja provodi se kroz istraživanje i razvoj

Dajemo veliku važnost svakom primljenom proizvodu koji treba razviti ili samo testirati s našim povratnim informacijama.

Izrada po mjeri ili u seriji

Naša fleksibilnost i prilagodljivost omogućuju nam da odmah ponudimo ponudu i istražimo koju proizvodnu opciju želite

Provjerena kvaliteta i povjerenje u naše proizvode

Već dva desetljeća opskrbljujemo sve veći broj brodova za krstarenje i prilagođavamo se svim potrebama / komentarima ili povratnim informacijama

Kvalitetni materijali i strojevi

Za obradu proizvoda koriste se samo visokokvalitetni i čvrsti komadi čelika / aluminija / bronce. Ne koristimo lijevane materijale. Radi se na EU strojevima proizvedenim u Njemačkoj što nam daje visoku preciznost u konačnom proizvodu