preloader

Sve na jednom mjestu za rješenja po mjeri od gume, metala i plastike.

Tvrtka Gumis osnovana je 1993. godine u Splitu kao tvrtka za obradu metala i oblikovanje gume.
Tijekom više od 25 godina evoluirali smo u dragocjenog i predanog partnera našim klijentima koji se oslanjaju na nas kako bismo riješili neke od njihovih najzahtjevnijih zahtjeva.
Naši proizvodi mogu se naći u pomorskoj industriji, petrokemijskoj industriji, automobilskoj industriji, kao i u vojnoj i medicinskoj industriji

Partner orijentiran kupcu i isporuci rješenja po narudžbi

Rješavanje kompleksnih proizvodnih riješenja

Gumis nudi inženjerska rješenja za kupce koji trebaju visoko precizne dijelove za najzahtjevnije primjene. Kao prilagođena proizvodna tvrtka možemo pružiti specijalizirane inženjerske i proizvodne usluge u malim ili velikim količinama, ali isporučujemo i standardne inženjerske komponente kao što su prigušivači vibracija i nosači motora, gumene i silikonske membrane i brtve, spojnice vratila s gumenim umetcima u bilo kojem obliku, veličina ili materijala.
Također možemo izvršiti reverzni inženjering ili izmijeniti vaš trenutni dizajn proizvoda.
Ponosni smo što svojim kupcima pružamo pravovremeni odgovor na njihove zahtjeve i radimo s njima dok se ne postigne rješenje gdje niz različitih proizvodnih mogućnosti pomaže u usmjeravanju inženjeringa i proizvodnog procesa. Neki od njih su CNC ili klasična obrada metala, erodiranje žicom i utopnim erozimatom, lasersko rezanje, savijanje, zavarivanje, proizvodnja gume / plastike itd.
Rezultat naših djelovanja su brojni proizvodi i rješenja u stalnim proizvodnim ciklusima s boljim životnim vijekom i omjerom cijene i kvalitete. Posebno smo ponosni na svoj doprinos pomorskoj industriji i industriji krstarenja gdje smo postali odabrani partner za sve proizvodne projekte.

Kvalitetna usluga

Namjenska podrška našim klijentima. Svakim projektom upravlja iskusan tim.

Kratko vrijeme izrade

Fleksibilna i prilagodljiva organizacijska struktura koja omogućuje brze reakcije i spremnost na posao.

Prilagodljivost klijentima

Proizvodnja u malim ili velikim serijama

Kvaliteta

Prilagođen i široki asortiman proizvoda napravljenih da traju duže.

Konkurentske cijene

Proizvodnja s naglaskom na dodanu vrijednosti i obavljanje svih procesa na jednom mjestu omogućuje da imamo konkurentnije cijene i viši standard kvalitete.

Logistika

Naš interni logistički tim je izvrsno obučen za otpremu svih pošiljki po zahtjevima naših klijenata.

Zapošljavamo

Uvijek smo otvoreni za nove članove tima u bilo kojem polju, uz uvjet da dijele našu viziju i strast prema poslu u dinamičkom i inovativnom okruženju.

Newsletter

Pretplatite se na najnovije vijesti
  Nazovite nas: (+385) 21 370 495

  contact_01_01
  Adresa
  Zoranićeva 38,
  21210 Solin (Dračevac), Croatia
  contact_01_03
  E-mail
  gumis@gumis.com.hr