preloader

Projekti u čeliku, inoxu i aluminiju

Projekti u čeliku, inoxu i aluminiju

Svojim klijentima možemo pružiti metalne radove u unutrašnjosti broda i na palubi, te zamjenu i preusmjeravanje čeličnih cijevi. Također smo u mogućnosti raditi i druge metalne radove u motornom prostoru na temelju crteža vlasnika brodogradilišta / broda ili možemo ponuditi kompletnu uslugu po sistemu ključ u ruke. Također pružamo usluge po sistemu "ključ u ruke" u ugradnji ograda od nehrđajućeg čelika i aluminija. Neke od usluga koje pružamo također su brušenje i poliranje, razni projekti u kuhinjama, te druge hotelske potrebe.

Svaka ideja provodi se kroz „istraživanje i razvoj“

Dajemo veliku važnost svakom primljenom upitu koji treba razviti ili samo testirati s našim povratnim informacijama.

Provjerena kvaliteta i povjerenje u naše proizvode

Već dva desetljeća opskrbljujemo sve veći broj brodova za krstarenje i prilagođavamo se svim potrebama ili povratnim informacijama.

Proizvodnja po mjeri ili u seriji

Naša fleksibilnost i prilagodljivost omogućuju nam da u kratkom roku pošaljemo ponudu i istražimo koju proizvodnu opciju želite.

Kvaliteta materijala i strojeva

Za obradu proizvoda koriste se samo visokokvalitetni i čvrsti komadi čelika, aluminija ili bronce. Ne koristimo lijevane materijale. Sav rad se obavlja na EU strojevima proizvedenim u Njemačkoj što nam daje visoku preciznost u konačnom proizvodu