preloader

GUMIS RJEŠENJA PO MJERI

Glatko Inox pleteno crijevo

Potencijalna sanitacija i rješenje za USPH - inox pletena crijeva glatke površine za lako čišćenje
Nekoliko je brodova za krstarenje nedavno kontaktiralo tim Gumisa u vezi s potencijalnim sanitarnim uvjetima i problemom USPH u kuhinjama. Fokus je na standardnim crijevima od pletenog inoxa, koje je nemoguće očistiti izvana (zbog hrapave površine), stvarajući tako okruženje za prikupljanje i razvoj klica i bakterija. Do sada nije bilo dugoročnog rješenja problema; posada obično koristi termo bužir koji nema svugdje glatku površinu. Također ne pokriva uvijek pravilno završetak, ostavljajući prostor za razvoj bakterija.
Rješenje
Mi u Gumisu razvili smo način da pokrijemo crijevo od inox pletiva prilagođenim mekanim polimernim crijevom s glatkom površinom, ne žrtvujući pri tome pritisak, fleksibilnost crijeva i još uvijek udovoljavajući zahtjevima sanitarnog čišćenja.
Dizajnirane su posebne stezne pločice koje se pri pritisku ne šire na krajevima. Umjesto toga, njihovi rubovi pritišću vanjsko glatko polimerno crijevo prema unutra kako bi umanjili razmake između vijka i vanjskog crijeva. Ova je praznina vidljiva na standardnim crijevima od pletiva.
Crijeva su dostupna za naručivanje u bilo kojoj veličini.

Specifikacija

Jednak pritisak i fleksibilnosti kao i original

Prešanje

Prilagođeno prešanje bez praznina na priključku

Antibakterijski

Dizajn sprečava razvoj bakterija

Ušteda resursa

Smanjite troškove čišćenja