preloader

CNC strojna obrada

CNC strojna obrada

Od svog začetka, posvećujemo veliku pozornost pojedinačnoj / custom made proizvodnji. Ova vrsta usluge je u potpunosti okrenuta željama i potrebama klijenata u rješavanju njihovog specifičnog problema, te, što je kako bitno, sve faze projekta odrađujemo "in-house".
Od same prezentacije problema preko razrade rješenja do finalnog proizvoda, naš inženjerski i proizvodni tim je fokusiran i orijentiran na pružanje najboljeg mogućeg rješenja uz što manji angažman resursa.
Ovakva vrsta proizvodnje je nešto što danas čini većinu naših projekata, a posebno nas veseli što je najveći dio istih odrađen za tvrtke u EU i SAD-u, posebno za tvrtke-operatere brodova za cruising.

Što je to CNC obrada?

Ukratko, CNC obrada je metoda izrade metala gdje pisani kôd kontrolira strojeve u procesu proizvodnje. Kôd određuje sve, od kretanja glave za rezanje i dijela do brzine vretena, o / min itd.
Usluge CNC obrade koriste se supstantivnom metodom izrade. To znači da se materijal uklanja tijekom procesa proizvodnje, što je suprotno proizvodnji aditiva, na pr. 3D ispis.

ZAGARANTINA KVALITETA

Naš iskusni tim može vam pružiti najbolju kvalitetu za vrijednost.

DOSTAVA PO SVIJETU

Dostavljamo svoje proizvode po cijelom svijetu

BRZINA PONUDE

Svakom upitu dajemo veliku važnost i nastojimo odmah ponuditi ponudu.

ŠIROKA PALETA KVALITETNIH CNC STROJEVA

Svi naši proizvodi izrađeni su na EU strojevima proizvedenim u Njemačkoj što nam daje visoku preciznost u konačnom proizvodu.