preloader

Novosti

COVID-19 obavijest
Istaknuto Novosti

COVID-19 obavijest

Pozdrav svim Gumis pratiteljima.

Iako je situacija malo opteretila naš svakodnevni život, htjeli smo vas obavijestiti da smo 100% operativni i otvoreni za sve vaše upite.

U posljednje vrijeme bilježimo povećan interes za potrošne dijelove u području sigurnosti, sanitacije i održavanja palube/motora/hotela, posebice rezervne dijelove SUSTAVA CRNE VODE. Naš proizvodni plan uzima to u obzir i počeli smo proizvoditi dijelove za zalihe tako da nakon što vaša flota ponovno pokrene rad i dođe do velike potražnje, budite sigurni da će naši dijelovi biti dostupni s rokom isporuke od 1 dana.

Želimo biti spremni služiti vama i ostatku svjetske flote za krstarenje pa ćemo nastaviti pratiti situaciju i sukladno tome prilagođavati našu proizvodnju.

Naš odjel prodaje/izvora rješava sve upite brzo, brzo i temeljito bez obzira radi li se o nečemu što proizvodimo ili nabavljamo po najkonkurentnijim cijenama.

Također koristimo ovo vrijeme za nadogradnju i razvoj novih proizvoda za SUSTAVA CRNE VODE Usisavača koji bi trebali optimizirati i smanjiti potrebu za rezervnim dijelovima i produžiti razdoblja održavanja, kako bi smanjili troškove i povećali performanse.

Slobodno nas kontaktirajte za ostale proizvode kao što su:

  • Dijelovi motora (ventili, pumpe, ležajevi, pneumatska i hidraulička crijeva, cjevovodi, brtve, priključci, brtve, filteri, komponente glave cilindra, izmjenjivači topline, separatori, spalionice, RO sustavi i rezervni dijelovi)
  • HVAC (dijelovi ventilatora i motora, dijelovi i oprema za hlađenje, kompresori, filteri, SS elementi)
  • Vodovod (rezervni dijelovi za vakuumski sustav, Oras, Grohe, Hansgrohe, Geberit, Zucchetti, Paffoni)
  • Hotel (oprema za kuhinju, SS rad, medicinska i sanitarna oprema, kupaonski elementi, pločice i druga oprema kabine)
  • Paluba (rezervni dijelovi za čamac, brtve na vratima i poklopcima otvora i druga oprema, dijelovi za klizna vrata uključujući brtve itd.)

Nadamo se da ćete nas imati na umu za sve buduće upite. Ostanite sigurni, zdravi i čuvajte se.

Srdačan pozdrav od Gumis tima.