preloader

Novosti

Novi proizvodni pogon
Novi proizvodni pogon
Novi proizvodni pogon
Novi proizvodni pogon
Novi proizvodni pogon
Novi proizvodni pogon
Istaknuto Novosti

Novi proizvodni pogon

Pozdrav svim Gumis pratiteljima.

Danas imamo sjajne vijesti jer je naše novo proizvodno mjesto odobreno za korištenje od strane naših lokalnih vlasti, što znači da možemo početi seliti i primati novonaručene strojeve. Jako smo sretni s ovom viješću jer će naša nova stranica imati puno više prostora za nove premjenjive strojeve i neke nove proizvodne tehnologije.

Započeli smo s premještanjem naših strojeva i opreme i nadamo se da ćemo ih postaviti u roku od 30 dana. Do ovog datuma bit ćemo u potpunosti operativni jer će naša stara proizvodna lokacija ostati aktivna s nekoliko vitalnih strojeva potrebnih za svakodnevne dolazne narudžbe.

Novo proizvodno mjesto imat će 3 puta više proizvodnog prostora, 4 puta više prostora za inženjering, istraživanje i razvoj i testiranje te puno više uredskih i prezentacijskih prostora. To će nam pomoći na način da imamo više mogućnosti za brži razvoj i posvećenost našim klijentima kao i brze odgovore na sve upite kupaca. Sretni smo što ćemo u skoroj budućnosti služiti vašim potrebama iz našeg novog prostora!

Srdačan pozdrav od Gumis tima.