preloader

Rješenja po mjeri

Coupling 200mm
Naša prva spojka koja je isporučena kao uzorak našem klijentu 2006. i dalje radi bez ikakvih problema. Štoviše, još uvijek radi s istim gumenim umetkom. Naše spojke su izrađene od čvrstog komada čelika/aluminija.
Vidi više
SLIKA RUBBER 3
Gumis gumeni umetci za spojke prikladni su za širok raspon primjena spojnica za prijenos. Koriste se u elektromotorima, hidrauličkim strojevima, miješalicama, ventilatorima, transporterima, pumpama, ...
Vidi više
Refrigeration-gasket
U ponudi imamo preko 500 različitih brtvi za vrata hladnjaka od PVC-a, silikona ili gume. Visokokvalitetni krajnji proizvod počinje s nabavom odgovarajuće kvalitete sirovina. Veliku pažnju posvećujemo nabavi naših sirovina i kvaliteti izrade.
Vidi više
COVER_cas
Predstavljamo uređaj za prikupljanje i odvajanje (CAS) - revolucionarni sustav dizajniran za automatsko odvajanje, prikupljanje i izbacivanje opasnih materijala iz cjevovoda crne vode pod vakuumom.
Vidi više
Aluminum Bunk Bed Ladders with Rubber Protective plugs and Hooks
Gumis tim je razvio aluminijske ljestve na kat s gumenim zaštitnim čepovima i kukama koje sprječavaju oštećenje poda ili kreveta na kat. Ovo rješenje smanjuje buku i štetu na minimum.
Vidi više
Flexible hose with elbow 90 connection
Gumis fleksibilno crijevo je u nekoliko godina uštedjelo mnogo pritužbi gostiju, radnih sati, šteta, neugodnog mirisa i na kraju stvorilo dobru reputaciju i uštedjelo resurse tvrtkama koje su ih instalirale.
Vidi više
1 SS braided hoses with a smooth surface
Gumis tim je nedavno kontaktirao nekoliko brodova za krstarenje u vezi potencijalnih sanitarnih i USPH problema u kuhinjama. Fokus je na inox pletenim crijevima sa standardnim tlakom koja je nemoguće očistiti izvana.
Vidi više
VAC 2
Začepljenja u cjevovodu BW teško je locirati pa timovi na brodu buše cjevovod u ovoj potrazi i pokrivaju rupu ljepljivom trakom ili gumom. To dovodi do toga da kemikalije u vodi oštećuju gumu ili ljepljivu traku uzrokujući curenje vakuuma koje je nemoguće locirati.
Vidi više
RELOCATING 2
U tipičnom rasporedu vakuumskog sustava, nepovratni ventil je spojen na izlaznu cijev spojenu na mehanizam za pražnjenje (položaj #1). U nekim situacijama kada usponske cijevi nisu spojene na horizontalnu glavnu granu iznad njezine razine, postoji mogućnost povratnog toka crne vode u usponske cijevi.
Vidi više
Vacuum breaker hose
Gumis tim je razvio rješenje za sprječavanje crnih taloga u WC školjci. Crni talog dolazi iz crijeva u vodu koja sadrže crnu gumu. S vremenom klor u vodi polako uništava gumenu oblogu koja završava u WC školjci.
Vidi više
4 Gumis toilet seat
Gumis inženjeri razvili su nekoliko vrsta toaletnih daski koje odgovaraju većini WC školjki na kruzerima. Ono što ove daske izdvaja od ostalih je kvaliteta izrade, izdržljivost, lakoća održavanja i najbolja vrijednost za novac.
Vidi više